Όροι Χρήσης

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ. Η  ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ AlphaStock.eu και  αποτελεί ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ ΝΟΜΙΚΗ  ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ την AlphaStock.

ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ

Αυτός ο δικτυακός τόπος ανήκει και λειτουργεί από την AlphaStock. Όλες οι εικόνες / βίντεο σε αυτή την ιστοσελίδα ανήκουν στην AlphaStock  ή τους συνεργάτες της και προστατεύονται από διεθνείς νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας και διατάξεις διεθνών συμβάσεων.

ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ

Για κάθε Περιεχόμενο (οτιδήποτε αρχείο, εικόνες, βίντεο) που έχετε «κατεβάσει», από αυτή την ιστοσελίδα, έχετε την άδεια χρήσης από την  AlphaStock. Η χρήση του περιεχομένου ή οποιωνδήποτε δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας επ 'αυτού, εξαρτάται από την αποδοχή εκ μέρους σας της συμφωνίας τελικού χρήστη της AlphaStock (EULA) και τυχόν επιμέρους συμφωνίες αδειοδότησης.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Η ΕΙΚΟΝΑ (ΕΣ), ΒΙΝΤΕΟ,  ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ "ΩΣ ΕΧΟΥΝ", ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΕΓΓΥΗΣΗ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ.

Η AlphaStock ΔΕΝ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΟΤΙ Η ΕΙΚΟΝΑ (ΕΣ), ΒΙΝΤΕΟ  ΘΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ  Ή ΟΤΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΗ Ή ΧΩΡΙΣ ΣΦΑΛΜΑΤΑ. 

Η ΠΛΗΡΗΣ ΕΥΘΥΝΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ (ΩΝ), ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ. 

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Η ΕΙΚΟΝΑ(ΕΣ), ΒΙΝΤΕΟ ΒΡΕΘΟΥΝ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΣΕΙΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ Η AlphaStock ) ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ Η ΔΙΟΡΘΩΣΗ.

ΔΗΛΩΝΕΤΕ, ΕΓΓΥΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ  ΟΤΙ:

Είστε τουλάχιστον 18 ετών και έχετε το δικαίωμα να συνάψετε την παρούσα συμφωνία.

 

Δεν θα χρησιμοποιήσετε το Περιεχόμενο (αρχεία, εικόνες, βίντεο που «κατεβάσατε») με οποιονδήποτε τρόπο που δεν επιτρέπεται από την παρούσα συμφωνία και τυχόν επιμέρους συμφωνίες αδειοδότησης.

 

Η χρήση του Περιεχομένου (οτιδήποτε αρχείο, εικόνες, βίντεο που «κατεβάσατε») δεν θα παραβιάζει τα δικαιώματα που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται σε πνευματικά δικαιώματα, τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, εμπορικών σημάτων, της ιδιωτικής ζωής, ή οποιοδήποτε άλλο εφαρμοστέο νόμο ή κανονισμό οποιασδήποτε χώρας, κράτους, άλλων κυβερνητικών  φορέων ή οποιουδήποτε τρίτου μέρους.

Οι πληροφορίες που παρέχετε στην AlphaStock είναι ακριβείς και αληθείς συμπεριλαμβανομένων χωρίς περιορισμό όλων των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας.

ΕΚΧΩΡΗΤΟ

Δεν μπορείτε να εκχωρήσετε ή να μεταβιβάσετε σε οποιονδήποτε άλλο τα δικαιώματα που χορηγούνται σε σας με την παρούσα συμφωνία, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση μας.